پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 215374
سوال خبرنگار از وزيرخارجه آمريکا درباره فرد شماره دو ارتش ايران!
تاریخ انتشار : 1395/04/12 09:40:58
نمایش : 1339
سخنگوي وزارت خارجه آمريکا مدعي شد اين کشور به راحتي از فعاليت‌هاي بي‌ثبات کننده ايران نمي‌گذرد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار "جان کربي،" سخنگوي وزارت خارجه آمريکا، در کنفرانس خبري با خبرنگاران، پاسخگوي پرسش‌هاي آنها بود. وي در پاسخ به سوال خبرنگاري که پرسيد: امروز فرد شماره دو ارتش ايران تهديد به حمله به اقليم کردستان عراق در شمال عراق کرد اين اظهارات چند روز پس از حملات توپخانه اي به روستاهاي کردنشين مرزي اين اقليم صورت گرفت، واکنش آمريکا به اين موضوع چيست، اظهار داشت: من گزارشهاي مربوط به گلوله باران و اظهاراتي را که به آنها اشاره کرديد نديده ام. اينکه شما مي گوييد ما چشمان خود را به روي اقدامات بي ثبات کننده ايران بسته ايم، نادرست است. ما جزئيات مواردي را که مطرح کرديد در اختيار نداريم. من براي کسب اطلاعات بيشتر شما را به وزارت دفاع رجوع مي دهم. من گزارشهاي عملياتي در اين رابطه در اختيار ندارم.

 

وي در پاسخ به سوال خبرنگاري که پرسيد: آيا معامله بوئينگ مي تواند سبب ميانه رو شدن رفتار ايراني ها شود، گفت: به نظرم همانطور که وزير خارجه گفت ما مي دانيم که بسياري از ايراني ها خواهان روابط بهتر با مابقي جهان هستند. آنها جمعيتي جوان هستند. ما مي دانيم که افرادي درکشور هستند که خواهان تعاملات بيشتري با جهانيان هستند. ما در بسياري از نقاط جهان شاهد اين موضوع بوده ايم که زماني که يک جامعه به طور رسمي تعاملات بيشتري داشته است اين موضوع اثرات مثبتي نه تنها بر روي اقتصاد داخلي بلکه بر روي امنيت و ثبات و  رفاه جمعيت داشته است. اين موضوع همچنين تاثير مثبتي بر افزايش روابط سازنده با همسايگان داشته است .اما آيا اين موضوع هم در اين جا روي خواهد داد؟ توافق اتمي براي بستن راه دسترسي آنها به سلاح اتمي بود و وزير خارجه بارها در اين رابطه صحبت کرده است. او گفته است که اگر اين توافق سبب ميانه رو تر شدن رفتار ايراني ها با غرب و توقف اقدامات بي ثبات کننده شود اين موضوع خوبي خواهد بود.

 

وي افزود: ما از مدتها پيش گفته ايم که اگر در نتيجه رفع تحريم ها خواه در بخش رفع توقيف دارايي ها و خواه معامله با شرکت هاي بانکي پولي حاصل مي شود  که براي فعاليت هاي تروريستي صرف شود ما ابزارهايي براي مقابله با آن در اختيار خواهيم داشت.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html